Ten Hag om Martinez: Vi er bekymrede

Manchester United-træneren har udtalt, at han frygter det værste, efter at Lisandro Martínez pådrog sig en knæskade under den 3-0 sejr over West Ham søndag.

Lisandro Martínez leverede en stærk indsats i kampen mod West Ham, men måtte forlade banen i anden halvleg grundet en skade. Situationen opstod efter at West Ham-forsvareren Vladimír Coufal faldt ind over Martinez’ strakte ben.

Den argentinske landsholdsstjerne skal nu undersøges grundigt, før der kan udledes noget konkret om skaden. I mellemtiden er Erik ten Hag i flere interviews blevet spurgt om, hvad status er på forsvarsspilleren.

– Det ser ikke godt ud, udtalte hollænderen ifølge BBCs Shamoon Hafez.

– Vi gør alt for at få den rigtige diagnose på skaden. Han er meget trist, meget skuffet, og vi føler alle med ham. Det er først og fremmest en personlig katastrofe, hvis det er virkelig slemt, men vi må vente og se, hvad det er. Men det er også virkelig synd for holdet, da han virkelig giver os meget, sagde Ten Hag også.

For første gang i denne sæson vandt United en Premier League-kamp med mere end én måls forskel. Dette takket være Rasmus Højlunds fortsatte målscoringsstime samt to mål fra Alejandro Garnacho.

– Det er kun én kamp, så fejr det ikke for meget, sagde Ten Hag.

– Nu har vi et hold, der er i balance på banen. Vi kan spille bedre, men man kan også se, at fremskridtene er på vej.

– Det handler ikke om én spiller, det handler om et hold. Det er det, jeg har set i dag. Det lignede et hold. Elleve forsvarere – elleve angribere. For mig var det en fornøjelse at se på.

I videoen nedenfor kan du se episoden, Martinez bliver nødt til at udgå fra:

Forrige artikel

Garnacho om sin målfejring: Den var inspireret

Næste artikel

Resultatet var misvisende, mener Moyes: »Vores præstation var meget bedre«

ANNONCE