Ten Hag om van de Beek: Ikke den samme spiller som han var i Ajax

Donny van de Beek har skrevet under på en lejekontrakt, der sender ham til Eintracht Frankfurt resten af sæsonen. Efter skiftet har Erik ten Hag udtalt sig om, hvorfor det ikke lykkedes for van de Beek i Manchester United.

Donny van de Beek er skiftet til Eintracht Frankfurt efter at have underskrevet en lejeaftale i starten af dette transfervindue. Det sker efter vanskeligheder med at tilpasse sig og få spilletid under Manchester Uniteds trænere, siden hans skifte fra Ajax for £35 millioner i september 2020.

Efter Donny van de Beeks skifte har Erik ten Hag kommenteret på, hvorfor det ikke gik som håbet med at få sin nøglespiller fra Ajax til at trives i Manchester United.

– Fra det øjeblik, jeg kom til Manchester United, var han ikke den samme spiller, som han var i Ajax, fordi han var skadet. Det skete så ofte, at han ikke var tilgængelig, og så kæmpede han længe for at komme sig over skaden, siger Erik ten Hag.

Erik ten Hag fortæller også, at planen egentlig var at leje Donny van de Beek ud i sommer, men at det ikke lykkedes.

– Vi besluttede os for at leje Donny ud i sommer, men det skete ikke, og derfor var hans muligheder få. Vi lavede også aftaler med andre spillere på den position. Konkurrencen var hård, fortæller Erik ten Hag.

Donny van de Beek startede inde for Manchester United seks gange i Premier League.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United skal sikre videre avancement på DW Stadium

Næste artikel

Wigan-manageren knuste Uniteds gulddrømme i 2012 - Nu vil han forsøge at ødelægge det for favoritklubben igen

ANNONCE