Ten Hag: Sancho viste, hvorfor Manchester United købte ham

Således udtalte Erik ten Hag sig til pressekonferencen torsdag, efter at Sancho spillede en fremragende kamp i Champions League-semifinalen mod PSG.

Foto af Alex Grimm – Getty Images

Jadon Sancho fik onsdag aften i Champions League semifinalen, påmindet alle om sit stadig sky-høje potientiale. Den udgave af Sancho, er det der gjorde han var på alle de store klubbers læber, tilbage i sin første tid i Dortmund. Her var han anderkendt som et af de største talenter i verden. 53 mål og 66 assist i 154 kampe for Dortmund retfærdigjorde den påstand.

Derfor var det med kæmpe begejstring og optimisme, da United fik kapret ham, tilbage i sommeren 2021, for 77 millioner pund. Efter hvad der havde været en lang og sej transfer-saga.

82 kampe, med et udbytte på 12 mål og 6 assist, var hvad Sancho formåede i den røde trøje. Nu, tilbage i Borussia Dortmund på et lån, og med udgangspunkt i seneste optræden, ligner det han er tilbage på hans tidligere top-niveau.

Det blev ikke til nogle mål eller assist i første semifinale mod PSG for Sancho, men det fortæller ikke her om hans præsentation. Sancho var klart farligste mand på banen, der forvolde kæmpe problemer for PSG-defensiven. Han havde 12 vellykkede driblinger i kampen, som er flest i Champions League denne sæson. Og mest i en semifinale siden Messi mod United tilbage i 2008.

Det var en selvtillidsfuld og overbevisende præsentation hele vejen igennem. Den slags præsentation er en fryd at se på, for enhver fodbold-fan. Det kastede også kæmpe roser fra sig på mange sports-medier, der netop pointere at der stadig er en top-spiller derinde.

Ten Hag udtalte sig om hans præsentation på torsdagens pressemøde:

– Han spillede virkelig godt, og han er en virkelig god spiller. han viste hvorfor United købte ham, og viste at han repræsenterer en høj værdi for United, hvilket er godt. Jeg er glad for Jadon og for den præstation. Vi vil se hvad der vil ske i fremtiden.

Han blev sendt på et lejeophold til Dortmund i januar, ovenpå en offentlig uoverensstemmelse med ten Hag. Inden da var han udeladt for truppen i flere måneder.

Dortmund vil angiveligt gøre alt de kan for at beholde Sancho, som også ligger i en god position til Champions league fodbold næste sæson. Sancho udtalte selv efter kampen, at han ikke ved hvad der vil ske i fremtiden.

 

Forrige artikel

Dårlig sæson, men masser af hæder

Næste artikel

Podcast: Gift eller skilt med United?

ANNONCE