Terim: Vi vil også vinde på Old Trafford

Galatasaray har aldrig vundet på Old Trafford, men i aften vil deres træner gøre alt for at de kan gøre deres ærkerivaler følgeskab.

Selvom Galatasaray er en af Tyrkiets mest succesfulde klubber, så må de stadig høre på ærkerivalerne Fenerbahce og Besiktas’s succeser på Old Trafford.

Tilbage i oktober 1996 slog Fenerbahce Manchester United på Old Trafford, hvilket var den engelske storklubs første nederlag på hjemmebane i de europæiske klubturneringer i over 40 år.

Senere i 2009 var det igen et tyrkisk hold der ødelagde en stolt rekord på Old Trafford. Da Besiktas slog United 1-0 i november 2009 var det det første nederlag i 23 europæiske kampe.

I aften kommer så et nyt tyrkisk hold på besøg. Et hold sulten efter deres første sejr på Old Trafford.

– De er vores største rivaler, men jeg husker at både Fenerbahce og Besiktas gjorde et fantastisk job der. Vi har tidligere spillet uafgjort på Old Trafford, men nu håber vi på at følge dem. Vi vil opnå det samme som vores rivaler gjorde, lyder det fra Galatasarays legendariske træner Fatih Terim.

Han erkender dog at Manchester United er en stor mundfuld i første kamp og at sidste sæsons fiasko nok ikke gøre dem til en mindre let modstander.

– Det ville have været bedre at spille mod Cluj eller Braga. Så kunne vi have fået noget mere erfaring. I stedet skal vi med det samme møde et af de bedste hold i verden. Manchester United har været succesfulde i Champions League i mange år. Jeg var der da de slog Bayern München i finalen og de har vundet mange andre vigtige kampe siden da. Hvad der skete sidste år var en overraskelse, men jeg tror det kun vil gøre dem mere motiverede.

Forrige artikel

Fergie: De her spillere skal vi passe på

Næste artikel

Startopstillingen vs Galatasaray

ANNONCE