Tevez “droppet” til OL

Til sommer er det endnu en gang tid for OL, og som sædvanlig ligger legene i Beijing på et ret så ubelejligt tidspunkt, hvis man ser det fra topklubbernes…

Til sommer er det endnu en gang tid for OL, og som sædvanlig ligger legene i Beijing på et ret så ubelejligt tidspunkt, hvis man ser det fra topklubbernes side.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men i Manchester United kan man efterhånden være ligeglad med legene i Beijing. De ser ikke ud til at få den store indvirkning på holdets forberedelser til sæsonen, da Portugal med Nani og Cristiano Ronaldo ikke er kvalificeret, og da Carlos Tevez nu ikke kommer med. Hans navn er således ikke med på den liste, som den argentinske landstræner torsdag offentliggjorde over sit OL-felt.

Her står dog flere andre profiler. Lionel Messi, Javier Mascherano og Esteban Cambiasso er blot et udpluk af de argentinske stjerner, der indtil videre skal holde sig standby med hensyn til den noget decimerede olympiske turnering, hvor 20 af 23 mand skal være under 23 år.

Ved seneste OL i Athen i 2004 var United hårdt ramt. Nyindkøbte Gabriel Heinze insisterede på at starte sin United-karriere med at tage del i OL og få en guldmedalje, mens Cristiano Ronaldo også missede den første del af sæsonen grundet forpligtelser i Grækenland.

Forrige artikel

Domenech vrager Saha

Næste artikel

Kaos lurer til Champions League-finale

ANNONCE