The Athletic: Facundo Pellistri er om lidt ny Granada-spiller

Her på transfervinduets næstsidste dag skulle Pellistri efter alt at dømme være på vej til spanske Granada i La Liga. Der er tale om en lejeaftale, der udløber igen til sommer.

Uruguayanske Pellestri meldes tæt på et lejeophold i Granada. Meget tyder på, at han allerede i dag sætter kursen mod det spanske, så han inden længe kan knytte sig til det spanske mandskab.

Aftalen indeholder ikke en købsoption, hvorfor Pellistri vender tilbage til United til sommer. Hvad der sker derefter, bliver spændende at se. For vil ten Hag bruge ham, eller ender det med, United lader ham gå?

Den 22-årige kantspiller har tidligere været udlejet til en spansk klub, da han i perioden fra januar 2021 til sommeren 2022 var udlejet til La Liga-klubben Alavés. Opholdet i Alavés var dog uden den store succes. Han fik en del mere spilletid end i United, men formåede slet ikke at slå igennem med mål og assists. I 33 kampe lavede han hverken mål eller assists. Siden er han vendt tilbage til United, men han har aldrig rigtigt formået at bide sig fast på holdet. Forhåbentlig kan Pellistri se frem til en større rolle i Granada, der i øjeblikket roder rundt i bunden af tabellen i La Liga. De ligger på en 19. plads med 11 point i 22 kampe.

Pellistri står noteret for 14 kampe i indeværende sæson, hvor det er blevet til nul mål og en enkelt assist i alt. Netop det manglende slutprodukt, som man forventer af en offensiv spiller, er noget han skal forbedre. Ellers skal han nok endnu en gang til at finde sig en ny klub til sommer.

Forrige artikel

Rashford-sagen afsluttes: Han har taget ansvar for sine handlinger

Næste artikel

Ten Hag bekræfter: Onana er tilbage torsdag

ANNONCE