The Athletic: United er fuldt tilfredse med Solskjær

Selvom Ole Gunnar Solskjær kan præsentere et rædderligt pointgennemsnit i sin tid som United-manager, er United-ledelsen ifølge The Athletic meget tilfredse med nordmanden, og overvejer ingen andre kandidater til jobbet.

Ole Gunnar Solskjær har skaffet et langt værre pointsnit end både David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinhos tid i klubben, men alligevel er United tilfredse med at have nordmanden ved roret, fortæller The Athletic-journalisten Daniel Taylor.

Udadtil lyder det fra ledelsen som om, at Solskjær har fuld opbakning, og det mener The Athletic også at vide. Her er meddelelsen klar: Solskjær er sikker i sædet, ledelsen har ingen intention om at udskifte ham lige foreløbigt, og de finder det direkte unødvendigt at overveje andre kandidater.

Det forlyder, at de i ledelsen faktisk er så tilfredse med Solskjær, at de slet ikke overvejer andre kandidater – end ikke Mauricio Pochettino, der nu er blevet tilgængelig efter fyringen i Tottenham – her mener man nemlig ikke, at der findes en eneste tilgængelig kandidat, der kan udføre et bedre stykke arbejde end nordmanden.

Da José Mourinho blev fyret, havde han skaffet 26 point efter 18 runder. Efter 14 runder har Ole Gunnar Solskjær skaffet 18 point. United ligger nummer ni i Premier League og har Tottenham og Manchester City på menuen i de næste to ligakampe.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

2. dec.: Nanis langskudsdrøn mod Spurs

Næste artikel

Wolves venter i FA Cuppen

Relaterede artikler
Total
0
Share