The Athletic: United-fans planlægger Greenwood-protest til sæsonåbner

En gruppe United-tilhængere vil protestere foran Old Trafford mandag aften, inden kampen mod Wolves, for at tydeliggøre, at de ikke ønsker, at Mason Greenwood skal indgå i klubbens planer igen. Det skriver The Athletic.

“Female Fans Demand No Greenwood Return – End Violence Against Women.”

Sådan lyder teksten på et banner, som en gruppe United-tilhængere vil medbringe til en protest forud for Uniteds kamp mod Wolves mandag aften.

Hensigten med protesten er at vise klubben, at fansene ikke ønsker, at Greenwood skal indgå i klubbens planer igen. Greenwood lever ikke op til de krav, som United-fans har til deres spillere. Det fortæller én af arrangørerne til The Athletic.

-Det er på tide at sige, at der er høje standarder i United for, hvordan vi forventer, at spillere opfører sig. Hvis du ikke lever op til disse standarder, skal du ud, lyder det.

Protesten vil finde sted ved “United Trinity”-statuen foran Old Trafford.

Foruden protesten mod Mason Greenwood mandag aften, er der også arrangeret en protest mod Glazer-ejerskabet af “The 1958”.

4 kommentarer
 1. Hmm United fans….?

  Rettere woke/metoo fanatikere.

  Hvis Masons egen kæreste ikke har et problem og har fået barn med manden, hvorfor pokker skal disse kvinder så blande sig…?

  GGMU

 2. Spot on Thomas!
  Anede ikke de havde fået barn sammen før jeg hørte den senest podcast fra de gode gutter på sitet. 🤣
  Men uanset om vi beholder ham eller ej, er han slet ikke den samme spiller mere som før.
  Lad os nu for hel… få en afklaring fra klubben omkring hans situation i klubben så vi kan komme videre.

 3. Dobbeltmoralskheden længe leve.
  Der ver ingen kvinder/mænd (så vidt jeg ved), der brokkede sig da vi den “vidunderlige” Cristiano hjem til klubben. Dette på trods af at have en lignende sag hængende over hovedet for år tilbage. Dengang han tydeligvis havde betalt tys-tys-penge til kvinden for at holde tæt omkring… Voldtægt/Seksuelt overgreb på et hotel i Vegas.
  Cristiano blev derimod hyldet for at komme tilbage til Manchester. Vor herre bevares.

  Men nej nej, ingen reflekterer over denne situation – ikke engang vores kære oldtrafford.dk – heller ikke store medier. Fordi ingen tør tage debatten i frygt for at lande i en shitstorm.

  Er det bare fordi det var en anden tid (ingen metoo eller krænkelsesparathed)? Greenwood er for fanden en af vores egne drenge (modsat Cristiano).

 4. Mark

  Fuldstændig spot on, havde faktisk glemt dette faktum, men du har helt ret.

  Greenwood tilbage på holdet NU.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag: Vi er nået meget længere, end vi var sidste sæson

Næste artikel

Fred deler afskedsvideo

ANNONCE