Erik ten Hag: Vi er nået meget længere, end vi var sidste sæson

Erik ten Hag er tilfreds sommerens pre-season og mener, at holdet er nået meget længere end sidste sæson. Det fortæller han på fredagens pressemøde forud for sæsonåbneren mod Wolves mandag aften.

Premier League-sæsonen 2023/2024 starter for Manchester Uniteds vedkommende mandag aften, når Wolves gæster Old Trafford.

Skal man tro manager, Erik ten Hag, så er United-mandskabet klar. Ifølge ham har holdet haft en god optakt til den nye sæson.

– Jeg synes, at vi har haft en rigtig god pre-season. Vores fitness-niveau er godt. Vi er på nogle rigtig fine niveauer. Jeg synes også, at vores præstationer i pre-season har været på et højt niveau, fortæller han.

I sidste sæson startede De Røde Djævle katastrofalt ud. I første runde blev det et nederlag på 1-2 hjemme mod Brighton, inden de weekenden efter led et chokerende nederlag på 4-0 ude mod Brentford. En lignende sæsonstart skal man dog ikke frygte for, mener Erik ten Hag.

– Du kan aldrig sammenligne sæsoner med hinanden, men jeg synes, at vi er nået meget længere end sidste sæson, lyder det.

Den gode optakt til den kommende sæson smitter også af i truppen.

– Vi er meget selvsikre, siger Erik ten Hag.

Han tilføjer dog samtidigt, at en god pre-season ikke i sig selv betyder noget som helst.

– Når man går efter pointene, er det en anderledes tilgang for begge hold. Vi er klar og vil kæmpe. Vi ser fremad, er energiske og vi går efter det.

United skyder Premier League-sæsonen 2023/2024 i gang mandag aften kl. 21:00 på Old Trafford mod Wolves.

 

2 kommentarer
  1. Hmm det bliver spændende at se hvor vi står i sæson premieren på Mandag, City og Haaland blæste Burnley ud af banen og Newcastle var skræmmende stærke hjemme mod Villa igår… Arsenal kom også godt fra start…

    Bliver spændende at se Liverpool og Chelsea idag….

    Vi skal have 3 point på kontoen mod Wolves så vi kan starte godt og følge med fra start af.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United bekræfter muligt salg af Brasilianer

Næste artikel

The Athletic: United-fans planlægger Greenwood-protest til sæsonåbner

ANNONCE