The Sun smidt ud af Carrington

Sir Alex Ferguson var ikke tilfreds med den udlægning, som The Suns Manchester United-korrespondent Neil Curtis skrev i lørdagens The Sun om den hidtil…

Sir Alex Ferguson var ikke tilfreds med den udlægning, som The Suns Manchester United-korrespondent Neil Curtis skrev i lørdagens The Sun om den hidtil ukendte regel om omkampe i FA Cuppen.

I avisens udlægning, som var forsidestof i sportssektionen, blev Ferguson gjort til syndebuk og anklaget for at være ude efter at ødelægge den traditionsrige FA Cup.

Som OldTrafford.dk skrev, så snakkede Ferguson ganske rigtigt om muligheden for at droppe omkampene efter han blev konfronteret med den ukendte regel.
Herefter sagde han at det var noget han måtte snakke med David Gill om før han kunne udtale sig.

Det var dog nok for The Sun til at skrive, at Ferguson klart ville undersøge muligheden, selvom det også var gjort klart at det alligevel ville være for sent, da begge klubber skulle blive enig om at droppe en omkamp senest 7 dage efter lodtrækningen.

Da Ferguson efter kampen i går snakkede med ITV slog han fast at han var blevet misforstået. Manchester United udsendte senere en erklæring ud, hvor de afviste historien.

The Suns to journalister fik herefter Fergusons magt at føle, da de blev udelukket fra hans fremtidige pressemøder på ubestemt tid.

Det er ikke første gang at Sir Alex Ferguson har brugt sin magt til at udelukke medier.
Mest kendt er hans boykot af BBC, som betyder at tv-kanalens historiske fodboldprogram Match of the day aldrig kan få interviews med skotten.

Hans magt fik Guardian-journalisten Daniel Taylor også at føle sidste år, da han blev udelukket på grund af han havde skrevet en ellers rosende bog om Ferguson.

Forrige artikel

Ferguson tilbyder Giggs forlængelse

Næste artikel

FA vil droppe omdiskuteret regel

ANNONCE