The Telegraph: United har sat jagten ind efter Eriksen

Manchester United lurer på Christian Eriksen og har angiveligt sat jagten ind efter danskeren i et forsøg på at hente ham til klubben, inden transfervinduet lukker torsdag d. 5. august. Det beretter The Telegraph.

Eriksen har været noget tøvende med at skrive under på en ny kontrakt med Tottenham, hvilket skyldes, at han angiveligt er på udkig efter nye udfordringer. 

Den 27-årig dansker har blandt andet været rygtet til Real Madrid, Juventus og Atletico Madrid, men Tottenham har ikke modtaget et decideret bud endnu. 

United håber nu på, at de førnævnte klubbers inaktivitet kan få Tottenham til at gå på kompromis med prisen. 

Formanden for Spurs, Daniel Levy, ville foretrække at sælge danskeren til en udenlandsk klub og ikke en direkte konkurrent. Han er dog samtidig ikke meget for, at en så værdifuld spiller som Eriksen forlader klubben på en fri transfer næste sæson. 

Tottenham har angiveligt set sig varme på midtbanespillerne Bruno Fernandes fra Sporting og Giovani Lo Celso fra Real Betis, der måske kunne tiltræde som erstatninger til Eriksen.  

Det meddeles også, at Solskjær ikke ser Eriksen som en erstatning til Pogba, der flere gange har været rygtet væk fra United, men snarere som et supplement til franskmanden. 

The Telegraph har på det seneste ramt rigtigt med deres transferudmeldinger, og vi følger naturligvis op sagen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Herrera: Jeg kunne ikke spille for en anden engelsk klub

Næste artikel

Lukaku træner med Anderlecht

ANNONCE