Thiago Silva: Kom til Paris, Rooney

PSG’s Thiago Silva mener, at det er tydeligt, at Wayne Rooneys fremtid i Manchester United er usikker, og han opfordrer englænderen til at komme til den franske hovedstad i stedet.

Bedst som man troede, at snakken om Wayne Rooneys fremtid var døet hen, bliver der sparket liv i den igen. Denne gang er det Paris Saint Germains anfører, Thiago Silva, der er er meget offensiv i sine udtalelser.

I sommer håbede han, at Rooney ville skifte til den franske hovedstad, men selvom det ikke lykkedes, bevarer brasilianeren det håb. 

– Jeg håbede, vi ville købe Wayne Rooney i sommer, og det håber jeg stadig, vi kan. Det er tydeligt, at hans fremtid i Manchester United er usikker. Spilleren har selv gjort det klart, at han gerne vil have en ny udfordring, siger han ifølge Sunday Mirror.

Silva mener, at PSG er det mest spændende fodboldprojekt i Europa, og hvis muligheden byder sig i de næste to transfervinduer, vil han meget gerne være holdkammerat med den 27-årige englænder.

– Hvis han stadig føler sådan i januar eller sågar næste sommer, så vil jeg igen opfordre ham til at komme og slutte sig til PSG. Vi er det mest spændende projekt i europæisk fodbold, og ud fra ejernes ambitioner er det tydeligt, at vi vil blive succesfulde.

Wayne Rooney har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2015, og hvis klubben vil sælge ham for et stort beløb, skal det være i et af de to næste transfervinduer. Med mindre parterne forlænger samarbejdet med en ny kontrakt.

 

Forrige artikel

Manchester United prægede dagen i England

Næste artikel

Video: Se skålen der går verden rundt

ANNONCE