Thierry Henry: Forstår Zlatan

Sky Sports franske kommentator, den tidligere fodboldspiller Thierry Henry, mener, at Zlatan Ibrahimovic’ reaktion var forståelig, efter han i dagens kamp blev trådt i hovedet af Tyrone Mings.

En rodet affære, der endte med et skuffende resultat for Manchester United var, hvad dagens kamp mod Bournemouth endte med. Det, der dog har stjålet opmærksomheden, var en hændelse, hvor både Zlatan Ibrahimovis og Tyrone Mings burde have set rødt.

Thierry Henry tør ikke sige, om Mings træden på den store svensker var overlagt, men han understreger, at spillerens reaktion var besynderlig.

– Tvivlen skal kunne komme ham til gode, for han kom bagefter ud og talte om det, han skulle tale om, men når vi ser på hændelsen i et replay kan vi se, at han rent faktisk kigger ned på Zlatan, siger Henry, der godt kan forstå, hvorfor svenskeren kan have følt sig hævngerrig.

– Jeg siger ikke, det er rigtigt, men hvad kan du forvente, når han tror, at Mings har trådt på ham med vilje?

Det vides endnu ikke, hvilket efterspil sagen vil få. Et forsigtigt bud vil være, at begge spillere vil blive tildelt en karantæne af det engelske fodboldforbund, FA.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Frustreret Mourinho: Mere af det samme

Næste artikel

Zlatan tager skylden for pointtabet

ANNONCE