Tidligere United-assistent er årets manager i Championship

Kieran McKennas Ipswich Town har kurs mod en oprykning for andet år i træk. Det imponerende arbejde, den tidligere United-assistent har udført, bliver han nu hædret for.

Ipswich Town har været på en vild rejse de sidste to sæsoner. I forrige sæson rykkede man op fra den tredjebedste engelske række, og netop nu topper klubben Championship.

Bagmanden bag det hele er 37-årige Kieran McKenna, der var assistent i Manchester United fra 2018 til 2021. Han er netop blevet anerkendt for den flotte præstation i denne sæson, da han blev kåret til årets manager i Championship til et prisuddelingsshow søndag aften.

Kieran McKenna startede i Manchester United tilbage i 2016. Her blev han ansat som scout og U18-træner. To år efter blev han forfremmet til assistent under José Mourinho. Da den portugisiske manager blev erstattet af Ole Gunnar Solskjær, fortsatte McKenna i rollen.

Den talentfulde træner forlod Old Trafford, kort efter at Ole Gunnar Solskjær fik sparket. Han nåede dog kun at være arbejdsløs i fire dage, inden han tiltrådte som manager i Ipswich Town d. 20 december 2021, hvor klubben fra Suffolk rodede rundt i League One.

Nu har den nordirske manager kurs mod en oprykning for andet år i træk. Der er dog hård kamp om adgangen til Premier League. Både Ipswich Town, Leicester City, Leeds United og Southampton har de to direkte oprykningspladser inden for rækkevidde.

Forrige artikel

Highlights: Se kaptajnens to scoringer mod Bournemouth

Næste artikel

Romano: Martial forlader klubben til sommer

ANNONCE