Romano: Martial forlader klubben til sommer

Anthony Martial vil ikke længere være på Manchester Uniteds lønningsliste efter denne sæson. Det skriver Fabrizio Romano.

Anthony Martial blev hentet til klubben på sommervinduets deadline day i 2015. Men denne sæson bliver Martials sidste i den røde trøje med djævlen på brystet. Det skriver Fabrizio Romano.

Martials kontrakt udløber til sommer, og på trods af Manchester Uniteds mulighed for at forlænge den med et ekstra år, har klubben besluttet at lade den franske spiller gå på en fri transfer, når sæsonens sidste kamp er fløjtet af.

Martial vil nu bruge resten af sæsonen på at komme sig over den skade, som har holdt ham ude siden december.

En United karriere med op og nedture

Da Manchester United i 2015 hentede den dengang 19-årige franske offensivspiller fra AS Monaco, tegnede hans karriere i United lovende. Den unge mand, som blev købt ind for 50 millioner pund, scorede nemlig i sin debut for klubben på Old Trafford mod rivalerne fra Liverpool. Et mål du kan se i bunden af artikel.

I Martials første sæson for klubben fortsatte de lovende takter, idet han sendte bolden i nettet 11 gange i sin første Premier League-sæson.

De følgende sæsoner bød dog på lidt færre mål, men i sæsonen 2019/2020 kunne Martial juble over, at han havde scoret hele 17 mål i Premier League.

Siden har franskmanden dog ikke fået meget spilletid i den røde trøje, hovedsageligt på grund af de mange skader, han har pådraget sig. Og denne sæson har ikke været en undtagelse, hvor Martial kun har fået 629 minutter på banen.

Martial er i alt noteret for 317 kampe og 90 mål for Manchester United.

Forrige artikel

Tidligere United-assistent er årets manager i Championship

Næste artikel

Blog: Argumenter for og imod ten Hag

ANNONCE