Tidligere United spiller: Barthez”s tid er ovre

Legenden der var med til at vinde pokaler i 60″erne, Alex Stepney, har udtalt sig til MUTV, at han mener at Barthez”s dage på Old Trafford snart er talte.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Stepney mener, at Barthez ikke kan håndtere store kampe, og siger:
“Det ser ud til, at der er en tvivl om han gøren i meget store kampe, som jeg faktisk tror, har gjort ham dårligere.”

“Direkte efter Real Madrid kampen, da United blev slået ud af Champions League, var Barthez blevet fravalgt, og ind kom Roy Carroll, og gjorde sæsonen færdig.”

“Det er overraskende, men i store kampe – og det er overraskende når du tænker på, at han har vundet VM – Tror jeg Sir Alex føler, at han måske har svigtet United.
Han behøver i de store kampe, dem som tæller, en som kan stå for presset.”

Barthez indgik i den mislykkede Ronaldinho handel

Stepney fortæller også, at han tror at Barthez er en spiller, som er på vej væk for klubben. Det tror han fordi, at man eftersigende skulle have brugt Bathez i den handel om Ronaldinho, så Barthez ville have gået til PSG, hvis Ronaldhinho havde skiftet til Manchester United.

Diskuter emnet

Hvis du har fået lyst til at skrive din mening om Barthez og denne snak om, at det måske er en af hans sidste sæsoner på Old Trafford, så skriv i OldTrafford.dk”s forum.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lav dit eget Premier League drømmehold

Næste artikel

DBU blokerer United kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share