Podcast: Super League-kollaps, Woodward-exit og War of Roses-optakt

En kuldsejlet Super League, et farvel til Don Ed og en snak om hadeopgøret mellem to af landets største United’er. Det er på programmet i denne uges lidt lange podcastudsendelse.

Efter et par af de mest hektiske dage i mange år var der rigeligt at snakke om i ugens podcastudsendelse, som derfor også blev en anelse lang!

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hovedfokus kom naturligvis til at ligge på den nu kuldsejlet Super League, et tiltag som vores yndlingsklub desværre var en af hovedmændene bag og som havde potentiale til at dræbe den sport, vi elsker så inderligt.

Vi diskuterer, hvordan både med- og modfans oplevede hele polimikken, hvordan vi får genoprettet forhold til klubben, hvordan vi som fans kommer videre herfra, samt om der mon skal indføres sanktioner mod de 12 udbryder klubber, hvoraf Manchester United som bekendt var den ene.

Udover det vender vi også nyheden om Ed Woodwards forestående farvel til rollen som formand for Manchester United, efter den forhadte finansmand tirsdag aften offentliggjorde sin opsigelse.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal vi se frem mod søndagens War of Roses, når Elland Road lægger græs til et nyt kapitel til den alenlange historie om opgørene mellem Manchester United og de indædte rivaler fra Leeds United.

Med på en Skype-forbindelse var Manchester United-fan Nikolaj Groth, mens Jørn Simmenæs forsvarede Leeds-farverne. Vært på udsendelsen er Niels O. Thinesen.

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Spotify; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Officielt: Manchester United ude af udbryderliga

Næste artikel

Times: Joel Glazer forsøgte at overtale Woodward til at blive

ANNONCE