Timm vender tilbage til United

Det var ellers kommet på tale, at den unge dansker skulle blive i den norske Tippeliga-klub til sæsonafslutningen i november, men aftalen løb til 1. juli…

Det var ellers kommet på tale, at den unge dansker skulle blive i den norske Tippeliga-klub til sæsonafslutningen i november, men aftalen løb til 1. juli og den bliver overholdt.

Timm blev fornyelig sendt tilbage til Manchester United efter han pådrog sig en skade og derfor skulle behandles af Uniteds egne læger.
Men nu kan han godt vende snuden hjem til Manchester United på længere basis.

“I samråd med hans agent er vi blevet enige om, at afslutte lejemålet. Timm har store individuelle færdigheder men er ikke den spiller, vi mangler,” udtaler Vikings midlertidige træner og direktør, Bjerne Berntsen til VG.

Timm er allerede nu vendt tilbage til Danmark på sommerferie efter en sæson, som nok ikke gik som ventet for den tidligere OB-spiller, der drog til Manchester United i en alder af blot 15 år.
I forrige sæson fik han sin førsteholdsdebut i Champions League-kampen imod Maccabi Haifa og har siden ikke været med inde og snuse på førsteholdet.
Hans fremtid så ud til at være tæt på sin ende, da United forsøgte at låne ham ud til deres farmerklub i Belgien, Royal Antwerpen, men danskeren afviste tilbuddet af private årsager. Dermed så det for alvor ud til at være slutningen på hans United-karriere.

Men stik mod de flestes forventning, så forlængede han blot en uge senere sin kontrakt med Manchester United og fik dermed en ordentlig lønforhøjelse, som vil give ham 5 millioner kroner årligt.
Siden blev han lejet ud til norske Viking, som han altså ikke fik den ventede succes hos.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ronaldo spiller alligevel sæsonpremieren

Næste artikel

Shareholders United sætter ny målsætning

ANNONCE