Tirsdagens rygtebørs

Vi har samlet nogle af de rygter, der omhandler eventuelle tilgange eller afgange fra Manchester United i januarvinduet.

Hentet fra United.no

Jarrad Branthwaite er på radaren hos Manchester United, men flere klubber skulle også have fået øjnene op for Everton-stopperen. Real Madrid er udover Tottenham blandt dem, der følger den 21-årige.

Erik ten Hag ønsker at beholde Amad Diallo resten af ​​sæsonen, men er åben for at lade Facundo Pellistri udleje.

Portos 19-årige midtbanespiller Ussumane Djalo er landet på radaren hos blandt andet Manchester United efter at have imponeret i UEFA Youth League de seneste måneder.

United, Chelsea og AC Milan er navngivet som klubber, der har forespurgt om Todibo, og det er sandsynligt, at Tottenham også melder sig ind i kampen om den 24-åriges underskrift den kommende sommer. Nice skulle i hvert fald ikke være interesseret i at lade Todibo gå i januarvinduet, og stopperen kommer til at blive, så længe der ikke er et tilbud, der gør det umuligt at afslå.

Jadon Sanchos lejeaftale til Dortmund skulle angiveligt være tæt på en realitet. Det eneste der forhindrer aftalen på nuværende tidspunkt, er forhandlinger mellem Manchester United og Sancho, angående spillerens løn under hans ophold i Dortmund.

Manchester United skulle angiveligt være tæt på at hente nyt målmandstalent – 17-årige Callan McKenna fra Queen’s Park.

Forrige artikel

Erik Ten Hag om januarvinduet: Vi overvejer alt

Næste artikel

Her var Kobbie Mainoo bedst mod Wigan

ANNONCE