Titelchancen er steget

Robin van Persies underskrift får Manchester Uniteds titelchancer til at stige, mener spilfirma, der sænker odds på United-mesterskab.

Skulle man have lyst til at sætte penge på Manchester United som engelske mestre, så skulle man have gjort det, inden Robin van Persie i dag skrev under på sin nye kontrakt. Hollænderens skifte til Manchester United har nemlig fået oddsene på “De Røde Djævle” til at falde.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Før købet af Robin van Persie gav Manchester United pengene 3,50 gange igen, hvis de kunne fravriste Manchester City mesterskabet. Det odds er nu faldet til 3,00 hos bwin. Det skriver manutd.com. Det er i øvrigt ganske usædvanligt, at en enkelt spiller på den måde har indflydelse på oddsene, siger en talsmand fra spilfirmaet.

– Bookmakere plejer ikke at reagere, når en klub henter en ny spiller, men det er klart, at vi tror på en van Persie-effekt. Derfor har vi sænket Uniteds odds og hævet Arsenals.

Arsenals mesterskabschancer er ifølge spilfirmaet gået fra odds 13 til odds 15. Manchester City er stadig bwins favorit til mesterskabet. De lyseblå giver pengene 2,3 gange igen. Bwins talsmand afviser dog ikke, at det kan ændre sig:

– Dem, der sætter penge i dag, gør det kun på United, og hvis den tendens fortsætter, regner vi med at “The Reds” udfordrer City i kampen om at blive oddsmæssige favoritter til titlen, før sæsonen går i gang i weekenden.

Masser af mål
Ikke nok med, at Robin van Persie altså øger titelchancerne, så regner bwin også med, at angriberen kommer til at score masser af mål. Han er på en delt andenplads oddsmæssigt til topscorertitlen “Den Gyldne Støvle,” hvor han sammen med Fernando Torres og Wayne Rooney har odds 9. Derudover regner spilfirmaet med, at konstellationen af Rooney og van Persie giver scoringer på stribe.

Således gives der kun odds 4 på, at de to angribere til sammen slår Dwight Yorkes og Andy Coles fremragende sæson fra 1998/1999, hvor de scorede hele 53 mål i alle konkurrencer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Måske en spiller mere på vej

Næste artikel

Trio ude – Fletcher i bedring

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share