To nye navne på United-radaren

Manchester United er tilsyneladende fortsat på udkig efter forstærkninger til midtbanen, og i den sammenhæng nævnes der i denne uge to nye alternativer.

The Metro skriver, at David Moyes har sendt sit korps til Frankrig for at kigge Montpelliers playmaker, Remy Cabella, i sømmene. Den 23-årige kreatør scorede syv mål og lagde op til otte i sidste sæson på 31 kampe i Ligue 1, og har allerede fundet nettet fem gange i indeværende.

Avisen mener at vide, at Arsenal og Inter Milan har været interesserede længe, men at Manchester United skulle være forrest i køen af bejlere. Han kan dog blive svær at købe fri, da deres klubpræsident, Louis Nicollin, i sommertransfervinduet satte en stopper for rygterne ved at proklamere, at det vil kræve et bud på mindst 100 millioner pund, før de vil overveje det.

Den portugisiske avis, A Bola, mener, at Manchester United skulle være interesserede i 26-årige Fernando fra Porto. Den defensive midtbanespiller var tæt på at skifte til Everton på lukningsdagen af sommerens vindue, men Roberto Martinez valgte i sidste øjeblik at gå med James McCarthy i stedet.

Derfor er midtbaneslideren, der har fået kælenavnet ”Blæksprutten” grundet sit arbejdsiver og mange roller for portugiserne, stadig på markedet med en kontrakt, der udløber efter denne sæson. Juventus og Inter Milan skulle også være interesserede i at købe brasilianeren fri til januar.

Forrige artikel

Moyes: Zaha har meget at lære

Næste artikel

Landsholdsoverblik

ANNONCE