Torsdagens rygtebørs

Om en lille måned åbner sommerens transfervindue, men rygtemøllen snurrer allerede på højtryk. Vi tager et kig på den seneste sladder.

Franske Bordeaux bragte Adam Ounas i spil på førsteholdet i sidste sæson, og den chance greb den bare 19-årige alsidige offensivspiller. I så stor grad, at Jose Mourinho skulle være interesseret i at gøre ham til sit første indkøb. Den historie bringer The Daily Mirror.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jose Mourinho vil møde Juventus’ prisskilt på svimlende 76 millioner pund for Paul Pogba, men franskmanden vil ikke tilbage til Manchester. Han skulle have opsagt sin lejekontrakt på sin husstand i Torino, og i stedet smidt en masse penge i et hus i Catalonien. Det lugter selvsagt af et skifte til FC Barcelona. Det skriver La Repubblica.

Real Madrids colombianske offensive midtbanespiller James Rodriguez er absolut ikke slået igennem hos Los Blancos. Manchester United skulle være interesserede i at teste vandene med et lukrativt bud denne sommer. Den historie bringer spanske Marca.

33-årige Dani Alves fra FC Barcelona vil skifte denne sommer, hvilket har fået Paris Saint-Germain, Juventus og Manchester United op af stolen. De italienske mestre fra Juventus skulle dog være favoritter i kampen om den brasilianske højrebacks signatur. Det skriver TalkSPORT.

Både Manchester United, Arsenal og Chelsea er ude efter den spanske angriber Alvaro Morata. Chelsea skulle dog være i førersædet, da de har tilbudt ham en enorm kontrakt for at sikre sig hans underskrift denne sommer. Det skriver Sport Italia.

Manchester United skulle også med i kapløbet om den armenske offensivspiller Henrikh Mkhitaryan fra Borussia Dortmund sammen med Arsenal, Tottenham og Juventus. Den historie bringer Sky Italia.

Reece Oxford er tæt på at underskrive en ny, lang kontrakt med West Ham United for at lægge en dæmper på de seneste rygter, der sendte ham til Old Trafford. Det skriver Daily Express.

Karim Benzema har ikke i sinde at forlade Real Madrid til fordel for Manchester United denne sommer selvom han nød at arbejde sammen med Jose Mourinho i sin tid. Det skriver The Daily Express.

Paris Saint-Germains brasilianske forsvarsspiller Marquinhos skulle være træt af tiden på bænken i den franske hovedstadsklub. Det har vækket både Manchester Citys, Chelseas og Manchester Uniteds interesse.  Det rapporterer The Sun.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ny manager glæder Pereira

Næste artikel

- Jeg vil imponere Mourinho

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share