Ny manager glæder Pereira

Han fik stort set ikke spilletid under LVG, og derfor glæder Andreas Pereira sig til et nyt kapitel.

Han har længe været udråbt som et af de største unge talenter hos United, men disse forventninger er endnu ikke blevet indfriet hos Manchester United. Med Mourinho som ny manager ser Pereira nu en god mulighed for at viske tavlen ren, og dermed igen spille sig helt ind i varmen på førsteholdet.

– Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Mourinho. Han er uden tvivl en af de bedste trænere i verden, og alle er meget spændte på den kommende sæson, siger Pereira til Globo Sport. 

Pereira forventes at være en del af det brasilienske landshold, som skal spille OL i år.

Utilfredshed med LVG

Under Louis van Gaal startede det ellers fint med flotte præstationer på pre-season touren, men efterfølgende brændte lyset en smule ud for unge Andreas Pereira. Tilliden var der tydeligvis ikke fra Louis van Gaal, og det efterlod ham meget frustreret i løbet af sæsonen.

– Jeg ønskede at blive udlånt, men LVG fortalte mig dengang, at han havde planer med mig. Jeg glædede mig til denne chance, men den kom bare aldrig. 

– Jeg har selvfølgelig forventet at spille mere, når jeg havde managerens ord. Nu kan jeg ikke gøre så meget andet, end at forberede mig på næste sæson og så være klar til at gribe chancen, når den kommer, sagde Pereira i sidste måned om en skuffende sæson.

De ord blev altså nogle af de sidste, Pereira ytrede om den nu tidligere Manchester United mangager. Nu skal det blive spændende at se, om han kan imponere Mourinho og dermed indfri noget af det store potentiale. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Barca lurer på Daley Blind

Næste artikel

Torsdagens rygtebørs

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share