Træner: Bruno Fernandes kan blive United-kaptajn

Bruno Fernandes har, hvad der skal til for at blive Manchester United-kaptajn. Det fortæller hans tidligere træner i italienske Udinese Andrea Stramaccioni.

Bruno Fernandes er værdig nok til at bære anførerbindet for Manchester United. Det mener hans tidligere træner Andrea Stramaccioni, der arbejdede sammen med den portugisiske midtbanespiller i italienske Udinese.

– Bruno (Fernandes, red.) er en rigtig god fyr og et rigtig godt menneske. Han er hårdtarbejdende og positivt tænkende, fortæller 44-årige Stramaccioni til Sky Sports.

– Da vi begge var i Udinese, arbejdede han hårdt og havde altid en positiv tilgang til tingene.

Bruno Fernandes har siden sit indtog på Old Trafford i januar markeret sig som en af Premier Leagues bedste midtbanespillere. Flere eksperter og medier har endda kaldt ham sæsonens køb, selvom han først kom til England i vinters. Stramaccioni mener, at portugiseren bidrager til holdet med mere end blot sine tekniske færdigheder.  

– Han kan helt bestemt anføre Manchester United, som den talisman, han er. Han er elsket af fansene og respekteret af sine holdkammerater og endda også modstandere.

– At være Manchester United-kaptajn er noget helt særligt. Jeg håber, at han en dag bliver det. 

Andrea Stramaccioni, der udover Udinese også har en fortid i Inter, mener dog ikke, at drømmen om anførerbindet bør fylde for meget i hovedet på den 25-årige midtbanetalisman. 

– Det (anførerbindet, red.) er ikke noget, som han bør tænke på lige nu. For ham handler det om at holde niveauet højt, som han indtil videre har gjort og så tage et skridt af gangen, så han kan vinde respekt omkring sig samt hos medierne og fansene.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Er Manchester United på rette kurs?

Næste artikel

United-emne Maddison forlænger samarbejdet med Leicester City

Relaterede artikler
Total
0
Share