Trafford byråd klar til at godkende udbyggelse

Manchester Uniteds planer om en udbyggelse af Old Trafford ser nu ud til at lykkedes, når Trafford Council i aften ventes at godkende planerne om at…

Manchester Uniteds planer om en udbyggelse af Old Trafford ser nu ud til at lykkedes, når Trafford Council i aften ventes at godkende planerne om at udbygge Old Trafford for 39 mio. pund.

Dog kræver byrådet, at United skal betale ekstra 10 milloner i kompensation for den øgede bytrafik, samt til at markedsføre fodbold i området omkring stadion.

Det største problem for Uniteds planer er byrådets frygt for en stigning på over 2.800 biler per kamp, og da der samtidig ikke er planlagt en udbyggelse af parkeringspladserne, så vil byrådet også kræve at United skal støtte det offentlige med de trafikkale problemer, såsom bygning af en ny togstation ved stadion og forbedringer på metrolink-stationen ved Chester Road.

Ved Old Traffords seneste udbygning for 4 år siden måtte klubben ligeledes betale 1 mio. pund til kommunen som støtte til de problemer for trafikken og området, som udbygningen vil betyde.
Old Trafford vil med udbygningen fastholde sin position som Englands uden tvivl største klub stadion med 76.300 siddepladser.

Kilde: Manchester Evening News

Forrige artikel

Ronaldo har ikke opgivet mesterskabet

Næste artikel

Solskjær inspirerer Smith

ANNONCE