Transferrygter fra ugen der gik

Der sættes dagligt spillere i forbindelse med et skifte til Manchester United. Vi kigger her på nogle af de mange historier fra ugens løb.

Chelsea har problemer med at overtale Ashley Cole til at skrive under på en etårigkontraktforlængelse, hvorfor den lille venstreback muligvis vil søge andetsteds efter denne sæson. Hans tidligere boss, Carlos Ancelotti, sidder tilsyneladende med gode kort på hånden for at lokke ham til PSG, men også Manchester United nævnes som en mulig ny arbejdsplads for den snart 33-årige landsholdsspiller. Det skriver the Daily Mail.

En noget yngre mulighed til venstrebacken er Lilles frembrusende franskmand, Lucas Digne. Forsvareren blev allerede i sidste uge sat i forbindelse med et skifte til både United og Chelsea, og det glæder knægten. ”Jeg er først og fremmest glad og stolt over at blive udtaget til u21-landsholdet, og dernæst selvfølgelig også over interessen fra Manchester United og Chelsea,” siger Digne ifølge Sport24.

Celtics Victor Wanyama har også reageret på den interesse, som Manchester United tydeligvis har vist i den unge midtbaneslider. Han lader sig dog ikke rive med af spekulationerne. ”Jeg har hørt flere historier, der sender mig hist og her, og ja, Manchester United er iblandt dem. Personligt tror jeg dog, det bare er rygter.”

Real Madrids Mesut Özil er draget en smule uklar i det spanske, hvorfor rygtemøllen sendte ham til England og Manchester United i løbet af ugen. Tyskeren er dog umiddelbart ikke parat til at forlade Jose Mourinhos tropper. ”Når du spiller for Real Madrid, kan du ikke tænke på andet. Jeg ved intet (om rygterne, red.), og jeg har ingen grund til at skifte.”

Kevin-Prince Boateng er tilsyneladende så skuffet over AC Milans salg af Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, at han stærkt overvejer at forlade skuden. Det har vækket Manchester United, Liverpool og Arsenals interesse i den tidligere Tottenham og Portsmouth-spiller. Det rapporterer talkSPORT.co.uk.

Forrige artikel

Smalling, Young og Jones snart klar

Næste artikel

Lejetilbud på Robbie Brady afvist

ANNONCE