Trods Weghorst-leje: United jagter endnu en angriber

Selvom Manchester United lejede Wout Weghorst tidligere på måneden, rapporterer Daily Mail nu, at Manchester United jagter endnu en angriber.

Angriberen Wout Weghorst blev lejet i Burnley tidligere på måneden, og har startet begge kampe, han har været i spil til – et tegn på, hvor meget United havde brug for ham.

Nu rapporterer Daily Mail så, at Manchester United har haft så meget brug for angrebsdybde, at man nu jagter endnu en angriber trods tilgangen af Weghorst.

Mediet, der normalt har et godt tag på, hvad der sker internt i Manchester United, fortæller, at, ligesom det var tilfældet med Weghorst, at en tilgang kun kan komme på tale, hvis man kan finde en lejeaftale med en lav pris i.

Er Wout Weghorst og Anthony Martial nok til at dække 9’er-positionen ud resten af sæsonen, eller skal man hente en ekstra mand ind – og i så fald, hvilken?

Opret en bruger og diskutér dette i kommentarfeltet under – så er du med i konkurrencen om at vinde en United-trøje.

9 kommentarer
  1. Charlie McNeill scorede i en U21-kamp tidligere på ugen. Spørgsmålet er, om han er god nok til Premier League?

 1. Rasmus og Sebastian, Det ville være oplagt i en kamp mod Reading, i en FA cup kamp på hjemmebane, at teste en ungdomsspiller af i hvert fald.
  Da det jo kun er lejespillere vi går efter her i vinteren, og talentet derfor nok vil være begrænset, så synes jeg faktisk det var bedre, at spille med Garnacho oppe foran. Han er så bevægelig, og ham, Rashford og Antony kunne jo med nemhed ligge oppe foran og rotere rundt mellem positionerne, og dermed skabe rum og farlige situationer, hvilket jeg mener vi mangler for tiden – Vi står meget meget stille oppe foran og ude på siden, når vi har bolden på midten af banen. Vi kan ikke leve på Rashford kontraer resten af sæsonen.

 2. Mener de et gode nok til top 4, men kun fordi Rashford sprudler.

  Begge skal væk til sommer i min optik. Hent Kane eller Osihmen

 3. Hvad sker der med Mason Greenwood …?

  Pokkers også han ikke kunne holde sig i skindet…

  Mener det er en god idé med endnu et leje alternativ frem til sommer hvor der skal handles på øverste hylde.. hvis vi kan tiltrække kvalitet.

  Weghorst er slet ikke god nok til United og Martial har glasben….Rashford kan afløse men er bedst på kanten hvor han har plade til at trække ind i banen.

  Det kommer selvfølgelig helt an på hvilke niveau den pågældende spiller har som vi gerne vil leje ind.

  GGMU

 4. Weghorst er forhåbentligt blot en nødløsning. Han har ikke vist alverden i de to kampe han har fået.
  Martial har bare hverken niveau eller format til at spille for United. Arrogant franskmand, som jeg har mistet troen på for længe siden.
  Skal vi hente endnu en angriber? Det sku svært når vi ikke kender identiteten på personerne der er i kikkerten. Men mit umiddelbare svar vil være ja, hvis vi kan finde en fornuftig aftale med en spiller der kan bidrage med mål – så hvorfor ikke.
  Martial 3 mål
  Weghorst 0 mål
  Behøver jeg sige mere😅🔴🔴

 5. Problemet er jo, at man ikke kan regne med Martial – han er for ofte skadet. Ellers ville det være fint med ham som starter og Wout som plan b. Rashford kan selvfølgelig godt spille der, men er klart bedst til venstre. Jeg så gerne McNeill få chancen i denne uge, for at se om han er brugbar.

 6. Enig med Kristian

  Weghorst er en absolut nødløsning…

  Martial er rigtig god når han er fit og han gider…!

  Men han bør også skippes afsted til sommer, fantastisk talent da han kom til United, men ligesom Pogba er han uforløst og har haft masser af chancer…penge i kassen som skal bruges på ekstraordinær kvalitet på toppen til dommer.

  Er lidt i tvivl om Kane ville være en god løsning…men han scorer sine mål så måske.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast : Turen går til Manchester - Episode 1 - Rejsepodcast i samarbejde med LA Travel

Næste artikel

Medier: Lovende United-talent udlejes til League One

ANNONCE