Trøjenumrene er på plads

Spekulationer over, hvem der får hvilket nummer på ryggen i den kommende sæson er forbi.

Enhver europæisk storklub har stolte traditioner for trøjenumre, og i stortset alle klubber er den største ære at bære nummer 10. I United var den ære tildelt Wayne Rooney i næsten et årti, og efter hans skifte til Everton, blev de spekuleret i, om nummeret allerede nu blev videregivet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Mourinho har dog slået fast, at det ikke kommer til at ske i løbet af sommeren, så frem til nytår vil Rooneys gamle nummer med sikkerhed ikke pryde en spillertrøje. Det samme gælder for nummer 7, der i United kredse ofte omtales som Legendary Seven, da en længere række af klubbens største ikoner optrådte med dette nummer på ryggen. Eksempelvis Ronaldo, Beckham og Cantona.

Seneste spiller til at bære det var Depay, før ham Di Maria, og Valencia, der i dag spiller i nummer 25, havde det i en enkelt sæson, før han følte, at presset blev for stort. 

De tre sommerindkøb, Lukaku, Lindelöf og Matic, har fået henholdvis nummer 9, 2 og 31. Nummer 9 tilhørte tidligere Zlatan, der selv valgte at give det videre til Lukaku, mens nummer 2 har været ledigt siden 2015, hvor Rafael da Silva forlod United. Matic havde nummer 21 på ryggen i sin tid i Chelsea, men i United tilhører det Ander Herrera, og derfor valgte han 31 i stedet.

Andreas Pereira spillede tidligere i nummer 44, men han vil fremover optræde med nummer 15, og med “Andreas” stående på ryggen i stedet for “Pereira”. Derudover har den unge målmand Kieran O’Hara for første gang fået et nummer. 

De øvrige trøjenumre er: 
1: De Gea
2:Lindelof
3: Bailly
4: Jones
5: Marcos Rojo
6: Pogba
8: Mata
9: Lukaku
11: Martial
12: Smalling
14: Lingard
15: Andreas
16: Carrick
17: Blind
18: Young
19: Rashford
20: S. Romero
21: Ander Herrera
22: Mkhitaryan
23: Shaw
25: Valencia
27: Fellaini
31: Matić
36: Darmian
38: Tuanzebe
40: J. Pereira
45: O’Hara. 

HUSK AT DU KAN KØBE DEN NYE SPILLERTRØJE PÅ NEDENSTÅENDE LINK

Forrige artikel

U23: Perle af Mitchell sikrede sejren

Næste artikel

BBC: City interesseret i Evans

ANNONCE