Tuanzebe: Den rigtige beslutning at blive i United

Axel Tuanzebe er overbevist om, at det var den rette beslutning at fravælge et lejeophold og dermed blive i Manchester United denne sæson.

Tuanzebe har indtil videre været at finde i truppen til alle fem Premier League-kampe, og i aften er der blevet plads til den 21-årige englænder i startopstilling mod FC Astana. 

– Jeg husker lidt fra førsteholdet, da jeg var 19 år. Det skulle ikke være dengang, men træneren fortalte mig, at jeg skulle fortsætte med at arbejde hårdt. Nu er jeg 21 år, og det begynder at åbne op, og vi har nu en mere tydelig retning for, hvor jeg skal hen, og hvor holdet skal hen. At blive her (i United, red.) var den rette beslutning, siger Tuanzebe til manutd.com. 

Den tidligere Aston Villa-lejesvend fortæller også, at han havde en samtale med Solskjær i sommer om hans fremtid. 

– Jeg havde en samtale med træneren om, hvad der var bedst for min udvikling. At blive var den bedre løsning. Jeg har tiltro til processen og planen, der er lagt foran os. 

Tuanzebe spillede i alt 30 kampe for Aston Villa sidste sæson, og det var på trods af en skade i foden, der holdt ham ude i fire måneder. Ikke desto mindre føler han, at det har gjort ham stærkere.  

– Man indser, når man træder ind i mændenes fodbold – og specielt i Championship – at det ikke altid handler om pænt spil. Det handler også om bare at gøre arbejdet og få de tre point. Jeg synes, jeg er blevet stærkere og har lært at tage kampene op.

United tager i mod Europa League-modstanderen FC Astana i aften, som du kan læse om i en dybdegående analyse her.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær på pressekonference: Tuanzebe og Greenwood med fra start

Næste artikel

Optakt: FC Astana

ANNONCE