Tunnicliffe og Cole droppet i Fulham

Larnell Cole og Ryan Tunnicliffe fik under en måned i Fulham inden de blev kasseret og sendt på udlån.

Kort før deadline i januars transfervindue hentede René Meulensteen et par af hans tidligere talenter fra tiden i Manchester United. Larnell Cole og Ryan Tunnicliffe skiftede fra United til Fulham for omkring tre millioner pund.

Cole havde aldrig fået debut for United, men har i flere år været en af u21-holdets bedste spillere, og spillede i sommers en fin slutrunde med det engelske u20-landshold. Tunnicliffe fik debut under Sir Alex, og gjorde det fint på udlån hos Ipswich i the Championship, da han blev solgt.

Både Cole og Tunnicliffe fik spilletid i Fulham under René Meulensteen. Tunnicliffe startede inde i et par kampe, blandt andet kampen mod United på Old Trafford. I samme kamp blev Larnell Cole skiftet ind, og den unge midtbanespiller fik også spilletid i andre kampe.

Men efter fyringen af Meulensteen har klubbens nye tyske manager Felix Magath nu vurderet at de to tidligere United-talenter er i overskud i Fulham. De er begge sendt ud på lån for den næste periode. Tunnicliffe er udlånt til Wigan i the Championship, mens Cole er i League One hos MK Dons.

Klubben har meddelt at det er fordi man vil satse på ældre og mere rutinerede spillere i kampen for overlevelse i Premier League. Men fakta er, at Magath blot så de to tidligere United-spillere i aktion i et enkelt træningspas inden han sendte dem ud af døren igen.

Noget af en måned for de to talenter, som Sportsmail hævder at United har tilbaekøbsklausul på, såfremt de i fremtiden udvikler sig og får udfoldet deres talent. 25 dage nåede de at få i Fulham i denne omgang, inden de altså røg ud af døren igen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United til fans: Køb billet til CL eller intet derby

Næste artikel

Joyce: Lingard er fantastisk

ANNONCE