Joyce: Lingard er fantastisk

U21-cheftræner Warren Joyce roser Jesse Lingard, som han mener har været forrygende efter han returnerede fra udlån.

I mandags scorede han sejrsmålet for u21-holdet, der hjemmebesejrede Sunderland, og generelt har Jesse Lingard været i god form for Warren Joyce og co siden han returnerede fra en periode på udlån hos Birmingham. Det kaster roser fra træner Warren Joyce af sig.

– Jesse har været forrygende, hans attitude er helt i top. Det er stærkt at komme tilbage fra udlån og levere varen for u21-holdet, et niveau han også spillede på for tre år siden. Han gør konstant de rette ting, hans arbejdsindsats er fænomenal og han træffer de rette beslutninger, lyder roserne fra Warren Joyce i følge manutd.com.

I sommers var Lingard en af de helt store oplevelser på pre-season, men han har endnu ikke fået spilletid under David Moyes i denne sæson. Han var på bænken mod Swansea i januar, men ellers har der ikke været skyggen af spilletid for den unge kantspiller endnu.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tunnicliffe og Cole droppet i Fulham

Næste artikel

RvP: Vi er elendige

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share