U18: Uafgjort hjemme mod Chelsea

Uniteds u18-hold spillede i går 1-1 hjemme mod Chelsea.

Chelseas u18-mandskab gæstede i går Carrington, og de blå fra London gjorde livet svært for Paul McGuinness og hans unge talenter. 1-1 endte opgøret, et resultat United kan være bedst tilfredse med.

Chelsea sad total på spil og chaner i første halvleg, og var fuldt fortjent foran ved pausen. United havde svært ved at få spillet til at køre og producerede stort set ingen chancer.

Det blev bedre i anden halvleg, men gæsterne var stadig det bedste hold. Chelsea havde flere gode muligheder, blandt andet et forsøg på stolpen, men formåede ikke at udbygge føringen. Dermed var United stadig med i kampen, og Joe Riley kunne score til stillingen 1-1 midtvejs i anden halvleg.

Mod slutningen var United endda tæt på at stjæle alle tre point, da Joshua Harrop sendte et forsøg få centimeter over overliggeren. Men det hele endte 1-1, og United er dermed nu nede som nummer seks i ligaen, men stadig med mulighed for en top 4 placering, der giver adgang til slutspillet på u18-niveau.

Næste kamp for u18-holdet er om en uge, hvor Reading tager i mod, mens Spurs gæster Manchester om fjorten dage.

United u18 1 – 1 Chelsea u18: Joel Pereira; Callum Evans, Ryan McConnell, Nicholas Ioannou, Ben Barber; Joe Riley, Matthew Willock, Sean Goss, Joshua Harrop, Jordan Thompson; Ashley Fletcher.

Udskiftere: Dean Henderson, Cameron Borthwick-Jackson, Marcus Rashford, Axel Tuanzebe, Ruari Croskery.