Dagens rygter

Der er masser af transferrygter om nye spillere til United i øjeblikket, vi giver her overblikket over dagens vigtigste historier.

Et af de navne der oftest kædes sammen med et skifte til United i løbet af sommerpausen er Luke Shaw. Den unge engelske venstreback har været forrygende for Southampton, og jagtes af alle de store klubber i Europa.

Tidligere har Chelsea været anset som førerholdet i kampen om hans underskrift, men nu mener the Mirror, at David Moyes og United skulle have taget førertrøjen. Tæt på 30 millioner pund skulle United være klar med, noget Southampton ikke vil takke nej til.

The Telegraph mener at vide, at United allerede er begyndt at holde samtaler med Borussia Dortmund om et muligt køb af midtbanespilleren Ilkay Gündogan, der har været ude med skade næsten hele sæsonen.

Interessen i Gündogan er ikke ny, da United har fulgt den tyske landsholdsspiller i flere år, men avisen mener at vide, at tiden er inde for en handel til sommer, efter Gündogan har afvist Dortmunds seneste udspil til en kontraktforlængelse.

Midtbanen er uden tvivl et område som United vil forstærke til sommer, og italienske Antonio Candreva fra Lazio kan være manden der skal styrke denne del af truppen. Sunday Express mener at vide, at United sammen med Arsenal og Liverpool kæmper om den 27-årige italiener. Handlen kan blive kompliceret, da Lazio og Udinese ejer 50% af spilleren hver, og pt har de to klubber ikke kunne blive enige om et salg til den anden.

Carlos Mane fra Sporting Lissabon har vakt Uniteds interesse i denne sæson, og i følge hans agent er han klar til et skifte, hvis det helt rette tilbud måtte komme. Den hurtige kantspiller, der er kaldt en bedre udgave af Nani, har sammen med et andet United-emne – William Carvalho – været stærkt spillende for Sporting i denne sæson.

Der er også om spillere på vej væk fra Old Trafford til sommer. En af dem kan være Nick Powell, der i denne sæson har været udlejet til Wigan i the Championship, hvor han har haft stor succes og scoret 12 mål. I følge Sunday People er Swansea klar med et bud på omkring fem millioner pund, noget avisen hævder Moyes vil acceptere.

Forrige artikel

U18: Uafgjort hjemme mod Chelsea

Næste artikel

Rygte: Giggs og Neville på vej ud

ANNONCE