U18: Uafgjort mod Liverpool

En uge før Rooney og co står overfor Liverpool i Premier League, spillede de to klubbers u18-hold i går mod hinanden.

Det blev til 1-1 i kampen på Carrington mellem United og Liverpool. Begge mål faldt indenfor det første kvarters tid af kampen, i et opgør der gav comeback til Ashley Fletcher, der har været ude i en længere periode med skade.

Og netop Fletcher viste at instinktet foran mål stadig er intakt, da han efter bare otte minutter enkelt sendte et indlæg fra Demetri Mitchell i nettet. Men føringen holdt bare fem minutter, inden gæsterne fra Liverpool havde udlignet.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage. United havde flere fine forsøg, blandt andet ramte Riley stolpen, mens Fletcher fik et mål annuleret for off-side. Liverpool sluttede dog halvlegen bedst af, og Joel Pereira i målet måtte diske op med flere gode redninger.

Der kom ikke flere mål i anden halvleg, og dermed måtte mandskaberne dele i porten. United kæmper pt med Sunderland om 4.pladsen i puljen, men har spillet et par kampe færre end Sunderland. Næste kamp for McGuinness og hans talenter er i næste weekend, hvor det gælder en tur til Newcastle.

United stillede med et ungt hold, blandt andet var flere af sæsonens profiler fra u16 og u15-holdene med i kampen. Dearnley blev på bænken hele kampen, mens 15-årige Kehinde fik et lille kvarters tid på banen, og der blev også spilletid til den engelske u16-landsholdsspiller Ro-Shaun Williams i forsvaret.

United u18 1 – 1 Liverpool u18: Joel Pereira; Axel Tuanzebe (83′ Ro-Shaun Williams), Ryan McConnell, Nicholas Ioannou, Cameron Borthwick; Joe Riley, Sean Goss, Joshua Harrop, Marcus Rashford (78′ Tosin Kehinde), Demetri Mitchell; Ashley Fletcher (70′ Jordan Thompson).

Ubenyttede reserver: Dean Henderson & Zachary Dearnley.

Wazza om mentalitet: Vi er krigere

Rygter: Robin van Persie på vej ud