Rygter: Robin van Persie på vej ud

Vi har hørt rygterne flere gange før i denne sæson, og vil nok også høre det de næste måneder – Robin van Persie vil væk fra United.

Det er flere engelske aviser, der her til morgen skriver, at den hollandske angriber er så træt at livet i Manchester United, at han ser sig om efter en ny arbejdsgiver frem mod næste sæson.

24 millioner pund måtte Sir Alex Ferguson punge ud med for lidt over halvandet år siden, da det lykkedes skotten at overtale Arsenal-manager Arsene Wenger til et salg af topscoreren, og Fergie fik også overtalt van Persie til et skifte til Old Trafford, fremfor at tage til City eller Juventus.

Men nu skulle van Persie være træt af livet i United under David Moyes, og have set sig lun på et skifte til de italienske mestre fra Juventus. Hollænderen skulle endda være så interesseret i et skifte til sommer, at han er klar til at afskrive sig en loyalitets-bonus på 10 millioner pund. Penge han kunne få hvis han bliver i United hele kontraktlængden på fire år.

I følge the Mirror, skulle Juventus være klar på en transfer, og United skulle angiveligt være klar til at sælge sidste sæsons topscorer. Men kun på en betingelse, nemlig at det samtidig så lykkes for Moyes og co at sikre sig en afløser. Og her kommer Edinson Cavani ind i billedet.

Den målfarlige herre fra Uruguay, har haft en god sæson i Paris SG. Men Moyes skulle i følge rygterne have udset sig den arbejdssomme angriber som manden der skal satses på i front. 54 millioner pund er prisen for Cavani, skriver the Mirror.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Uafgjort mod Liverpool

Næste artikel

Cleverley på vej mod kontraktforlængelse

Relaterede artikler
Total
0
Share