U19: Bronze i Mercedes Benz Junior Cup

Uniteds u19-talenter har de seneste dage deltaget i et stort indendørsstævne i Tyskland.

Uniteds u19-hold har i de seneste dage spillet med ved det store 6-mands indendørsstævne i Tyskland. Præcis som sidste år har United haft et godt hold afsted til den store turnering i Stuttgart, hvor flere andre store mandskaber har deltaget.

I år blev det til en fornem 3.plads, efter sejr i bronzekampen mod Grasshoppers Zürich. Turneringen blev vundet af tyske Schalke 04, som vandt 1-0 i finalen over tyrkiske Fenerbahce.

United var i pulje med netop Schalke, samt Dortmund og brasilianske Fluminense. Her fik United andenpladsen, efter Schalke der i suveræn stil vandt puljen.

Første kamp vandt United med 2-0 over Fluminense, inden det blev til et nederlag på 1-2 til Schalke 04. I sidste kamp i puljen vandt United med 3-2 over Dortmund. Herefter var der en ekstra kamp mod Freiburg, som blev besejret med hele 4-0.

I dagens slutspilskampe lagde United ud mod Grasshoppers Zürich, en kamp United tabte med 0-1. Reglerne var dog skruet sådan sammen, at United uanset hvad var klar til semifinalerne, og stod atter overfor Schalke 04. Denne gang endte kampen 0-0, og det skulle derfor afgøres i straffespark. Her var tyskerne stærkest og vandt 1-3.

United stod dermed igen overfor Grasshoppers fra Schweiz i bronzekampen, og denne gang var der ingen nåde fra Nicky Butts unge talenter, der vandt med 3-2. Målene i denne kamp blev scoret af Joshua Harrop, Andreas Pereira og James Weir.

Fin præstation af United, der ikke er vant til denne type indendørs fodbold. Men angiveligt skulle trænerstaben fra United være yderst tilfredse og imponerede af det, og kigger på muligheden for at etablere sådanne faciliteter hjemme i Manchester.

United havde følgende trup med til Mercedes Benz Junior Cup:
Dean Henderson, Joel Pereira; Liam Grimshaw, Patrick McNair, Ben Pearson (anfører), James Weir, Joshua Harrop, Joe Rothwell, Andreas Pereira, Matthew Willock, James Wilson, Sam Byrne.

Forrige artikel

Bosnich frygter katastrofesæson

Næste artikel

Büttner vil kæmpe for chancen

ANNONCE