Nedslag fra Solskjærs pressemøde: En tro på tingene og god dialog med klubben

Ole Gunnar Solskjær deltog i dag i det vanlige pressemøde forud for weekendens Premier League-opgør mod Everton. Her fortalte den norske manager, at han er i godt humør og fortsat mærker en tro på tingene i klubben.

Det har været nogle hårde dage for Solskjær. I søndags tabte United 0-1 til Arsenal, og onsdag blev det til et 2-1-nederlag i Tyrkiet mod Istanbul Basaksehir. Det er dog ikke noget, som har påvirket Solskjærs tro på tingene som United-manager.

– Jeg har det godt. Du behøver ikke være glad for at forblive positiv. Der er hårde dage i livet, og der vil komme bedre.

– Jeg kender disse spillere godt nok til at stole på, at de giver mig en reaktion ved at gå ud og nyde at have trøjen på mod et godt hold lørdag, fortalte Solskjær i forbindelse med fredagens pressekonference.

Spekulationerne omkring nordmandens fremtid har floreret efter onsdagens nederlag i Champions League, og det berørte den tidligere angriber også på dagens pressemøde.

– Du er nødt til at være mentalt stærk. Der er krav til alle Manchester United-spillere, trænere og manageren. Der er forventninger, fordi vi er i den største og bedste klub i verden.

– Du forventer ikke andet end kritik, påpegede Solskjær derudover med hentydning til resultaterne i de seneste to kampe.

– Det handler om, hvordan du tager dig af tilbagegang, og det jeg har set fra spillerne er, at de har været meget fokuserede.

Tror fortsat på tingene

Solskjær blev derudover spurgt ind til, om han fortsat tror, at succesen kan vende til det positive for United i denne sæson.

– Ja, hvorfor skulle jeg ikke det (tro på tingene, red.)?

– Hvis jeg ikke tror på mine overbevisninger, værdier og stab, hvem gør så?

– Jeg kigger ikke på ét eller to resultater og falder som et korthus. Der er tale om en tilbagegang, helt sikkert. Men det er ikke lang tid siden, at vi var de bedste mod Leipzig og PSG.

Ikke desto mindre understregede Solskjær, at det ikke er godt nok, at klubben ikke har formået at score i de seneste to Premier League-opgør mod henholdsvis Chelsea og Arsenal.

En god og positiv dialog med klubben

Derudover skød Solskjær også nogle af de rygter ned, som har været omkring klubbens mulige interesse i at afskedige manageren.

– Jeg har altid haft en god, åben, ærlig og positiv dialog med klubben.

– De har altid vist stærkt lederskab, siden jeg kom til. I dag skinner solen i Manchester, men jeg forventer ikke, at vinden vil vende – der er altid pres på og forventninger til os.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

United bekræfter: Telles raskmeldt og tilbage i træning

Næste artikel

U23: United storsejrer på den engelske sydkyst

ANNONCE