Medie: Fletcher vender tilbage til United i ny uformel ambassadør-rolle

Ifølge Manchester Evening News, vender den tidligere United-spiller, Darren Fletcher nu tilbage til klubben efter fem års fravær, for at tiltræde i en uformel ambassadør-rolle.

Darren Fletcher er tiltrådt i en endnu udefineret rolle i Manchester United, det melder det Manchester-baserede medie, Manchester Evening News. Den 36-årige skotte, som forlod Manchester United til fordel for West Bromwich for 5 år siden, blev fritstillet fra sin tidligere klubbe, Stoke i sommer og har siden ageret kommentator og ekspert på diverse engelske TV-kanaler.

Fletcher blev i sidste uge set i en United-træningsdragt med sine initialer på, men klubben har dog endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Fletcher og det er endnu uklart, hvilken rolle han er tiltænkt i klubben. Manchester Evening News’ journalist, Samuel Lockhurst, som normalvis plejer at være ganske velinformeret omkring klubben, melder, at der ikke er tale om en træner-rolle i klubben. 

Fletcher er som bekendt tidligere holdkammerat med Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær og den tidligere skotske landsholdsanfører er blevet spottet til flere af Uniteds kampe i løbet af sæsonen. 

Darren Fletcher nåede i sin tid for Manchester United at spille 342 kampe for klubben og står noteret for 24 mål. Du kan blandt andet læse vores portræt, som vi tidligere har tegnet af skotten her: 10. dec.: Den ukuelige skotte, som trodsede Keanes kritik

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire glæder sig over at hjælpe NHS

Næste artikel

UEFA overvejer sine muligheder: EL-finalen kan blive spillet i slutningen af august

Relaterede artikler
Total
0
Share