Ugens rygter

Transfervinduet lukker om fem dage, og José Mourinho forventer et enkelt indkøb mere. Læs her hvad medierne forventer der sker, når vi går ind i den sidste uge af sommerens transfervindue.

Dette er sidste udgave af ugens rygter inden transfervinduet lukker torsdag d. 9. august.

Mange vil nok karakterisere Manchester Uniteds transfervindue som skuffende. Det er dog tilfældet for de fleste større engelske klubber, der har haft det svært grundet VM og et transfervindue, der lukker tidligere end normalt.

José Mourinho udtalte i sidste uge, at han forventede vi ville se et enkelt indkøb mere. De fleste rygter er gået på Harry Maguire og Yerry Mina. De er dog stille og roligt faldet i bero igen, hvorimod et gammelt navn, så småt begynder at røre på sig.

Helt tilbage i maj var der meldinger om, at klubben havde en interesse i at tilknytte Toby Alderweireld, der kun havde et år tilbage af sin kontrakt, og ikke virkede til at være i kridthuset hos Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Et prisskilt på 75 mio. pund skræmte dog klubben væk.

Men i takt med, at vinduet nærmer sig sin ende og Alderweireld angiveligt skulle være klar til at lade sin kontrakt løbe ud, er det gået op for Daniel Levy, at det ville være bedst at sælge den belgiske midterforsvarer nu.

Det melder Simon Mullock fra The Mirror i hvert fald, der påstår, at de to klubber er blevet enige om en pris på 60 mio. pund for Alderweireld, der vil skifte til Manchester United indenfor 48 timer.

At han er Manchester United spiller indenfor den tidshorisont er nok usandsynligt, men rygterne begynder at svirre og der er sjældent røg uden ild.

Diego Martinez, der er freelancejournalist for AS, Marca og Mundo Deportivo skriver også, at en handel er faldet på plads.

Ingen af de to journalister er kendt for at have den store troværdighed, når det gælder Manchester United, men rent logisk vil en handel give god mening.

Forleden kunne vi videregive, at den troværdige Tottenham-journalist Darren Lewis skrev, at Toby Alderweireld var så opsat på et skifte til Manchester United, at hvis han ikke kunne skifte nu, ville han vente til næste år.

Tottenham står altså med en spiller de ser ud til enten at miste enten gratis eller for 25 mio. pund om et år. Derudover er han ikke ligefrom populær hos Pochettino, der undlod at bruge ham i sidste sæson efter han kom tilbage fra sin skade.

Spurs står altså med en spiller de enten kan sælge dyrt nu eller have siddende på bænken det næste års tid, hvorefter de vil miste ham til et langt lavere beløb, da han nægter at underskrive en ny kontrakt.

Skal man tro The Mirror er det altså også det Levy har indset, hvorfor han arbejder på at få solgt belgieren inder transfervinduet smækker i om fem dage.

Kristof Terreur, der er blandt de mest troværdige journalister, når det kommer til belgiske spillere, har også kommenteret sagen. Han har ikke sagt noget konkret. Kun at Alderweireld nægter at kommentere rygterne, når han bliver spurgt ind til en eventuel handel. Så er det op til en selv, hvad man vil lægge i det.

Når det omhandler spillere, der er på vej væk fra Manchester United, så udtalte Matteo Darmians agent forleden, at United ikke ønsker at sælge italieneren, og det pt. er det eneste, der står i vejen for en handel. Klubben vil formentlig ikke sælge Darmian, da både Valencia og Dalot starter sæsonen ud med skader.

Alternativt skulle man benytte Timothy Fosu-Mensah på positionen, men ifølge Sky Germany bliver han udlejet til Hertha Berlin det næste år.

Jeg vil gerne slutte transfervinduets sidste udgave af ‘Ugens rygter’ af med et lille fact som de fleste bør tage med sig. Mange går i panik i den periode, hvor transfervinduet er åbent, og antager at ethvert lille rygte er den skinbarlige sandhed.

Indtil videre i dette transfervindue er 143 spillere rygtet til klubben – kun tre er kommet til.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Martial er tilbage i Manchester

Næste artikel

Fosu-Mensah tæt på lejeophold hos Hertha Berlin

ANNONCE