Ungdomsspillere forlader United

United har tyndet ud i ungdomstruppen, og sagt farvel til et par talentfulde forsvarsspillere.

I løbet af de seneste uger har United sagt farvel til et par unge forsvarsspillere. Nicolas Ioannou og Ben Barber har været fast inventar på u18-holdet i denne sæson, men har altså fået løbepas af klubben. Begge har dog allerede fundet nye arbejdsgivere.

Ben Barber har i denne sæson ellers spillet 27 kampe for u18-holdet, primært som venstreback. Barber har været en af holdets mere stabile spillere, og gjort det solidt både defensivt og offensivt. Han fik det meste af sidste sæson ødelagt med skader, men har altså været en af de mest anvendte i denne sæson.

Og da venstrebacks ikke hænger på træerne, var det også lidt overraskende, at United ikke har valgt at tilbyde Barber en ny aftale. Han har dog allerede fundet en ny klub, og har efter kort prøveophold skrevet kontrakt med Blackburn Rovers.

Nicolas Ioannou regnes for et af de største talenter fra Cypern i mange år, og har spillet 24 kampe for u18-holdet i denne sæson. Han er ligesom Barber venstrebenet, og kan spille både back og i det centrale forsvar.

Ioannou fik for to år siden spilletid i FA Youth Cuppen, og blev af mange regnet for et af klubbens større defensive talenter, da han udover stærke defensive kvaliteter var dygtig til at bringe bolden med frem ad banen.

Den unge cypriot har også allerede fundet ny klub, og skal fremover spille for Apoel Nicosia hjemme i Cypern. Tidligere på foråret kom det frem, at den cypriotiske landstræner, overvejede at tage ham med ind på A landsholdet. Nu kan han altså måske allerede spille Champions League for Apoel Nicosia efter sommerpausen, da klubben pt fører ligaen.

Forrige artikel

U18: Snæver sejr mod Stoke

Næste artikel

Reus tavs om ny kontrakt

ANNONCE