United afviser franske beskyldninger

United var sidste forår fyr og flamme for at hente teenage-angriberen Jeremy Menez til Manchester, og for tíden viser Menez, at interessen var…

United var sidste forår fyr og flamme for at hente teenage-angriberen Jeremy Menez til Manchester, og for tíden viser Menez, at interessen var velbegrundet. I hvert fald blomstrer han i den franske Ligue 1, hvor han i weekenden udmærkede sig ved at score hattrick på bare seks minutter.

Menez afslørede i går også, at han ikke har nogen grund til at fortryde, at han takkede nej til at blive seneste udenlandske import på talentsiden hos Manchester United. Men det hindrer ikke Sochaux i, at rase mod Old Trafford, fordi United angiveligt tilbød Menez” forældre fordelagtige financielle aftaler, hvis de lod sønnen tage til Drømmenes Teater.

“Ferguson tog i forsøget på at få Menez endda hjem til hans forældre, og tilbød dem financielle goder. Ikke bare United, men også Arsenal ville lokke ham væk, men heldigvis er hans forældre fornufitge mennesker, der sætter deres søns karriere foran størrelsen på deres bankkonto,” siger Sochauxs præsident Jean-Claude Plessis.

United tager dog ifølge Skysports sagen ganske roligt, og kommunikationsdirektør Phil Townsend afviser således i dag alle beskyldninger fra den franske klub.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær vil have gang i sin genoptræning

Næste artikel

Fergie nedtoner Mourinho-møde

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share