United bekræfter Glazer-henvendelse

Den amerikanske milliadær har ellers brugt den seneste uge på at afvise, at et bud på klubben var nært forestående, men det er det formentlig alligevel….

Den amerikanske milliadær har ellers brugt den seneste uge på at afvise, at et bud på klubben var nært forestående, men det er det formentlig alligevel.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Således bekræfter Manchester United søndag i en pressemeddelse, at man må forvente et ny bud fra Glazer i den kommende tid, efter at man har modtaget en ny forespørgsel fra Glazer omhandlende et muligt køb af klubben.

“Manchester Uniteds bestyrelse fortalte den 20. december, at Glazer-familien havde indikeret at der kunne komme en ny forespørgsel med henblik på et bud. Dengang sagde Manchester United, at vi ikke havde intentioner om at åbne forhandlinger med Glazer, før vi havde modtaget en definitiv forespørgsel fra Malcolm Glazer.”

“I lyset af de seneste spekulationer kan Manchester United bekræfte, at vi har modtaget en detaljeret forespørgsel fra Malcolm Glazer, hvilket senere hen kan føre til et bud. Yderligere nyt vil komme henad vejen,” lyder meddelsen fra Manchester United

OldTrafford.dk opfordrer igen: Meld dig ind i Shareholders United

Og kæmp imod et opkøb!
Malcolm Glazer vil betyde at vi fans skal betale mere i billetpriser, mere for fodboldtrøjer og vil blive behandlet som skidt.
For 130 kroner om året kan du være med til at kæmpe for at det ikke vil ske.
Samtidig vil du få en aktie i Manchester United, hvilket betyder at du rent faktisk ejer en del af din klub.

Meld dig ind her:
Shareholders united

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Eriksson har tillid til Rooney

Næste artikel

Sir Alex ærer 58"-ofre

ANNONCE