United-emner bliver hvor de er

Manchester United har tilsyneladende haft følere ude efter Asmir Begovic og Victor Wanyama, men begge fastslår, at de bliver i deres respektive klubber. For nu.

Kenyanske Victor Wanyama har været i kikkerten på de fleste storklubber i Europa, og den 21-årige midtbanespiller har da også tidligere antydet, at et skifte i januar var fristende. Men i dag, på sidstedagen for handler inden sommer, insisterer han på, at han bliver i Celtic sæsonen ud.

– Jeg kan bekræfte, at jeg bliver i Celtic. Vi spiller godt for tiden, og vores Champions League-drøm lever videre. Jeg ser frem til kampen mod Juventus, siger Victor Wanyama til Daily Record.

– Meget er blevet sagt om mig i dette transfervindue, men jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det. Min manager synes også, at jeg bør blive resten af sæsonen, og så må vi se, hvilke døre der åbner sig til sommer.

Begovic skal ingen vegne

David de Gea bliver fortsat skudt ned i medierne, men en af de mere seriøse kandidater til at tage over, hvis det skulle komme dertil, ser ikke ud til at ville forlade posten i Stoke City.

– Jeg kan ikke se, at noget skulle ske her på sidstedagen. Det er for sent. Jeg koncentrerer mig bare om min træning her, og så vil jeg have mine popcorn klar, når deadlinen nærmer sig i aften, siger Asmir Begovic til Sky Sports News.

Asmir Begovic har imponeret alt og alle i Premier League denne sæson, og har muligvis været den bedste keeper overhovedet. Det går ikke uset hen, og derfor er han blevet nævnt i forbindelse med specielt Arsenal og Manchester United her i januar.

Forrige artikel

Saints-manager har sympati for de Gea

Næste artikel

BBC: Beckham på vej til PSG

ANNONCE