United er i FA Cup-semifinalen efter forfærdelig præstation

Seks indskiftninger, et rødt kort til Norwich og 120 spilleminutter skulle United bruge på Carrow Road for at slå Premier Leagues dårligste hold ud af FA Cuppen. Kaptajn Maguire scorede sejrsmålet til 2-1 to minutter før tid.

13 kampe uden nederlag havde fået en del United-fans til at snakke om, hvorvidt glasset efterhånden ikke var halvt fyldt. Lørdag aften – hvor ”de røde djævle” trak os igennem mere end to timers uinspirerende fodbold, før de kunne rejse hjem til Manchester med en sejr – virkede det som om, at glasset var fyldt med stærke sovepiller.

United var aldrig for alvor tilstede i FA Cup-kvartfinalen mod Norwich og måtte ud i forlænget spilletid, før de rev en 2-1-sejr hjem. Odion Ighalo og Harry Maguire scorede målene.

Ole Gunnar Solskjær havde lavet otte ændringer i startopstillingen i forhold til onsdagens 3-0-sejr over Sheffield United, og det smittede af på præstationen i første halvleg. Sammen med den tunge 28 grader varme sommerluft i Danmark fungerede Uniteds spil stærkt søvndyssende. Nul skud på mål, langsom boldomgang og et imponerende antal fejlafleveringer – det føltes nærmest lidt som de “glade” Louis van Gaal-dage.

Med til historien var også, at Norwich forsvarede dybt, men United væltede altså heller ingen med fantastisk spil. Trods sit store gebis var Bruno Fernandes tandløs, og Jesse Lingard lignede… Ja, Jesse Lingard.

Fem minutter inde i anden halvleg så det ud som om, at United uden problemer ville tage livet af Norwich. I hvert fald gjorde Odion Ighalo det til 1-0 – nigerianerens femte sæsonmål, hvilket betyder, at han nu har scoret flere mål for United end Radmael Falcao og Angel di Maria.

Men i stedet for at skrue tempoet op og køre sejren hjem, slap udeholdet gaspedalen og overlod al initiativet til Norwich. Det blev straffet efter 75 minutter, hvor Todd Cantwell sparkede den ind på kanten af feltet.

Det gjorde en grim aften grimmere, og selvom Timm Klose fik direkte rødt kort for at rive Ighalo ned i det 89. minut, ændrede det ikke på, at Solskjærs drenge havde meget svært ved at lirke Norwich-holdet op.

I det 118. minut scorede Harry Maguire et ægte anførermål, hvilket gjorde en ende på pinslerne. United sejrede 2-1 og er dermed i FA Cuppens semifinale.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Solskjær ryster posten

Karakterer: Få United-spillere kunne være indsatsen bekendt