Rygte: United holder stadig øje med Werner

Manchester United overværer i øjeblikket Timo Werners transfersituation efter Liverpool angiveligt har trukket sig fra forhandlingerne.

Manchester United holder angiveligt stadig øje med Timo Werners transfersituation, der de seneste måneder har peget på et skifte til Liverpool, det fortæller Rob Dawson fra ESPN.

Åbningen ses i lyset af, at Liverpool skulle have trukket sig for alle forhandlinger indtil RB Leipzig er villig til at sænke prisen. Oliver Mintzlaff​, der er direktør for den tyske storklub, skulle efter sigende ikke ønske at gå på kompromis med prisen på ​£50 millioner, der udløser den tyske målmaskines frikøbsklausul, hvor Liverpool anser Werners værdi til under £30 millioner, lyder det fra David Maddock fra The Mirror.

Hvor konkret Uniteds interesse er for Werner vides ikke, men Christian Falck fra Bild Sport, kunne i går fortælle, at Woodward heller ikke ønsker at udløse klausulen grundet COVID-19s økonomiske indvirkning.

Derfor forsætter transfersagaen om den 24-årige målræv, der med et år mere i Leipzig kan se sin frikøbsklausul falde til £35 millioner i sommeren 2021.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Premier League starter op igen 17. juni

Næste artikel

United er villige til at tilbyde Angel Gomes 12 millioner kr. om året

ANNONCE