United fik intet for Meulensteen

Først var det ellers på tale at Brøndby IF måtte betale 3 mio. kroner i kompensation for at få René Meulensteen til klubben, men dette blev afvist i går…

Først var det ellers på tale at Brøndby IF måtte betale 3 mio. kroner i kompensation for at få René Meulensteen til klubben, men dette blev afvist i går af Brøndby IFs direktør Per Bjerregaard.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På spørgsmålet om klubben fra Vestegnen måtte betale for at få Meulensteen svarer Bjerregaard ganske kort til Forza “Næ”.

Bjerregaard måtte dog selv fatte telefonen og ringe til Sir Alex Ferguson for at få hollænderen til klubben.

“Han var flink, men ville være ked af at miste ham. Han kunne godt se, at det var noget, der interesserede René at få ansvaret i Brøndby,” udtaler Bjerregaard til fodboldmagasinet og fortæller samtidig at forhandlingerne om kontrakten var meget kortfattede.

Endnu har Meulensteen ikke afgivet en liste over ønskede spillere til truppen. Dette vil først komme på tale når træningen går i gang på onsdag.

“Han kender ikke truppen godt nok. Vi spekulerer ikke på det endnu. Vi mødes den 28. juni, og så er vinduet jo åbent til 31. august,” fortæller Bjerregaard til Forza.

Forrige artikel

Werder Bremen afviser United og Arsenal

Næste artikel

Ruud: Jeg vender tilbage

ANNONCE