United forberedte sig med El Clasico

Lørdag aften var United-truppen samlet på hotel inden søndagens kamp mod Chelsea, og truppen forberedte sig med at se det spanske fodboldbrag mellem Barca og Real.

I går aftes spillede United hjemme 1-1 med Chelsea, og lørdag aften var spillerne samlet på the Lowry i Manchester, for at lade op til braget. Som optakt valgte stort set hele truppen at se braget mellem Real Madrid og Barcelona.

Spillerne er altid samlet dagen før og overnatter på the Lowry, og denne gang passede det så sammen med El Clasico, der blev spillet lørdag aften på Bernabeu. Det fortæller Louis van Gaal, der var overrasket over at se sine spillere samlet om kampen.

– Vi tog på the Lowry og havde en storskærm, så jeg kunne se anden halvleg. 17 ud af 18 spillere var der og se kampen. Det har jeg aldrig oplevet før. Vi har mange spansktalende spillere. Jeg fortæller ikke hvilken spiller der ikke var der. Det var en fremragende kamp mellem Real og Barcelona, siger van Gaal.

Hollænderen brugte samtidig tiden på at snakke lidt taktik med spillerne, hvor han analyserede måden de to spanske giganter spiller på.

– Jeg fortalte spillerne, se hvordan de spiller, Barcelona under Gerard Martino pressede fra angrebet af, men under Luis Enrique presser de længere tilbage på banen. Real Madrid ligger også presset længere nede på banen, og står meget kompakt. Da Real scorede det andet var kampen ovre, fordi Barcelona var ikke kompakte. Det var afgørende, siger van Gaal i følge the Express.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Far Blind afviste United

Næste artikel

Schmeichel: United mangler en leder

ANNONCE