United forhandler med Bayern om Boateng

Flere medier melder i dag, at Manchester United har indledt forhandlinger med Bayern München omkring et potentielt køb af den 29-årige tyske forsvarsspiller Jérôme Boateng.

Manchester United skulle efter sigende have mødtes med repræsentanter fra Bayern München forud for de to klubbers møde i en træningskamp i går aftes for at drøfte en mulig transfer på tyskeren, Jérôme Boateng. Sådan lyder meldingen i dag fra flere pålidelige kilder, heriblandt det engelske nyhedsmedie, The Times samt Skys kilder i Tyskland. 

Manchester Uniteds manager José Mourinho har tidligere meldt ud, at han stærkt regner med, at klubben formår at hente mindst én ny spiller inden transfevinduet lukker i den 9. august kl. 17.59 og mange medier har spekuleret i at denne ene spiller formentlig bliver en midterforsvarer. De engelske vicemestre er i løbet af dette transfervindue, blevet kædet sammen med flere forskellige centrale midterforsvarere, heriblandt Barcelonas Yerry Mina, Leicesters Harry Maguire og Tottenhams Toby Alderweireld. 

Men nu tyder noget altså på, at United og Ed Woodward i stedet har rettet deres fokus mod Bayerns tidligere verdensmester, Jérôme Boateng. 

Den tyske midterforsvarer menes at have et priskilt på omkring 50 mio. pund – en pris som Manchester United, ifølge The Times, forsøger at få presset ned på omkring 40 mio. pund. 

Boateng, der blandt andet har en fortid hos Manchester City, fik store dele af sidste sæson spoleret af skader og fik blot 19 optrædener i Bundesligaen for Bayern i den forgangne sæson. 

 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho: Uden flere transfers bliver det en svær sæson

Næste artikel

Tuanzebe lejes ud til Aston Villa - igen

ANNONCE