United forlænger med McNair

Paddy McNair har i dag forlænget sin aftale frem til sommeren 2017, med option på yderligere et år.

Han har været en af overraskelserne i denne sæson, og har nu forlænget sin aftale med United frem til sommeren 2017. Nordirske Paddy McNair har indtil videre spillet 12 kampe for United i denne sæson, og har samtidig spillet sig ind omkring det nordirske landshold.

McNair kom som ung knægt til United i 2011 fra Ballyclare Colts i Nordirland, og startede ud som central midtbanespiller. Senere er han blevet omskolet til forsvaret, hvor han med stor succes har spillet både centralt og senest som højreback.

19-årige McNairs aftale med United udløb til sommer, men den er altså nu forlænget frem til sommeren 2017. Til stor glæde for manager Louis van Gaal, der så sent som i sidste uge roste McNair efter hans præstation på højrebacken mod Cambridge.

– McNair har alle kvaliteterne til at udvikle sig til en fantastisk spiller, han er kommet op gennem rækkerne her, og er nu en vigtig del af førsteholdstruppen. Jeg er glad for at han har forlænget sin kontrakt. Det at udvikle unge spillere er vigtigt både for mig og for klubben, sagde Louis van Gaal til manutd.com ved forlængelsen.

Også Paddy McNair selv, var naturligvis glad for at have bundet sig til United for yderligere to år.

– At debutere for denne fantastiske klub tidligere på sæsonen, var som en drøm der gik i opfyldelse. Jeg er meget glad for at have forlænget min aftale her, lød det fra McNair.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

McGuinness roser udlånte talenter

Næste artikel

LVG: Di Maria skal tilvænne sig

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share