United fortsætter oprustningen: På rov i Southampton

Manchester United arbejder på at tilknytte Jason Wilcox, som er fodbolddirektør i Southampton og har en fortid i Manchester City. Det skriver en række medier – blandt andre The Athletic.

Sir Jim Ratcliffe og Ineos hviler bestemt ikke på laurbærrene. De har nu udset sig Southamptons fodbolddirektør Jason Wilcox, som skal være med til at styrke toppen af klubbens sportslige hieraki. Det skriver The Athletic.

Manchester United har ikke taget kontakt til Southampton endnu, men 52-årige Wilcox er ifølge David Ornstein fra The Athletic klar over interessen fra den røde del af Manchester.

Læs også: Ashworth har allerede sagt ja, skriver Fabrizio Romano

Wilcoxs rolle i United vil være under en fodbolddirektør, som meget vel kan blive Dan Ashworth. United arbejder tilsyneladende simultant på at tilknytte de to prominente navne til Old Trafford.

Southamptons fodbolddirektør har kun siddet på posten siden d. 1. juli 2023. Inden da var Wilcox akademidirektør i Manchester City, og han har en lang fortid på Citys akademi.

Læs også: The Telegraph: Det bliver dyrt, hvis United skal hente Ashworth

Wilcox er tidligere professionel fodboldspiller. Han har spillet 271 kampe i den bedste engelske række og vandt Premier League med Blackburn i 1995.

 

Forrige artikel

Ten Hag: Malacia nærmer sig

Næste artikel

Ugens rygtebørs

ANNONCE